Omakotitaloon   |   Maatilalle   |   Suurkiinteistöön

Palvelut

Palvelukokonaisuutemme on hiottu vastaamaan asiakastarpeita ja suunniteltu kasvavaa kysyntää silmällä pitäen. Palvelumme koostuu seuraavista pääkohdista:

1. Suunnittelu ja mitoitus
Asiantuntijamme suunnittelee ja mitoittaa järjestelmän juuri tarpeidesi mukaisesti. Saat täsmällisen suunnitelman ja kuvauksen aurinkosähköjärjestelmän toteutuksesta.
Pyydä meidät käymään, niin suunnittelemme juuri teille sopivan aurinkoenergiajärjestelmän.

2. Ounel -takuuasennus
Teemme asennustyöt hyvää rakennustapaa noudattaen. Hoidamme asennukset kerralla alusta loppuun ja suunnittelemme työskentelymme siten, että siitä syntyisi mahdollisimman vähän haittaa.
Asennuksen päätteeksi suoritetaan asiakkaan kanssa lopputarkastus, jossa käydään läpi sovitut työt ja materiaalit.

3. Rahoitus
Asiakkaamme saavat kauttamme tarvittaessa joustavan rahoituksen. Se järjestyy ilman pankkiasiointia ja vakuuksia. Lainan korot ovat verovähennyskelpoisia. » Hae rahoitusta Ounel -aurinkoenergiajärjestelmälle!

4. Kotitalousvähennys / energiatuki
Muista hyödyntää verovähennysetu! Kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen, jonka suuruus on 2400 eur/henkilö ja taloutta kohden 4800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksen saat veronpalautuksena 45% energiaremontin työn osuudesta.
Yritykset voivat hakea energiatukea, jonka suuruus vuonna 2016 on 25% investoinnin kokonaiskustannuksista.

5. Tyytyväinen oman sähkön tuottaja ja kuluttaja
Jokaisen järjestelmätoimituksen päätteeksi olemme yhteydessä asiakkaaseen ja kysymme mielipidettä toiminnastamme. Meille ei riitä se, että tuotteisiimme ja palveluihimme ollaan vain jokseenkin tyytyväisiä, vaan haluamme tarjota enemmän. Olemmekin hioneet palvelukokonaisuutemme niin, että voimme jättää taaksemme auringon kanssa kilpaa hymyilevän asiakkaan.2016    myynti(at)ounel.fi